Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní demana senyalitzar el carrer Jordi Pes Cerdà amb la confluència de Joan Maraga

La petició se centre en la necessitat de delimitar una zona on l`estacionament estigui prohibit per tal de facilitar el pas de vehicles de gran tonatge, que sinó han de malmetre part del

El Partit Popular de Sant Sadurní d’Anoia ha presentat un prec per tal que amb caràcter d’urgència es procedeixi a pintar les cantonades del carrer Jordi Pes Cerdà amb la confluència del carrer Joan Maragall. El PP demana també que en l’esmentat espai es situïn les corresponents senyals verticals de prohibit estacionar.

Dolors Montserrat, portaveu del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní, ha recordat que en el passat Ple del mes de març de 2005, el Grup Popular ja va posar de manifest la necessitat de substituir una sèrie de fanals del carrer Joan Maragall, tirats a terra per un autocar escolar. També el passat mes de Juny es va pregar al Ple Municipal que instal·lés els senyals verticals necessaris, per tal de garantir la seguretat i la correcte mobilitat a la zona residencial les Solanes.

Segons Montserrat "els camions que es desplacen pel carrer Jordi Pes Cerdà enllaçant amb el carrer Joan Maragall, tenen grans dificultats per realitzar el gir, ja que molts vehicles estacionen a la zona indicada".

El PP de Sant Sadurní considera que "és necessari procedir a senyalitzar la zona indicada com a prohibit aparcar, per tal de facilitar el gir als camions que es desplacen per aquella zona, i així evitar que es continuï col·lisionant amb els fanals del carrer Joan Maragall".

En el mateix sentit, el PP de Sant Sadurní ha incidit també la necessitat d`establir un pla d’infrastructures viàries, així com portar a terme un pla de mobilitat viària, per garantir que les necessitats viàries de cada zona de Sant Sadurní quedin cobertes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: