Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb el conte de la Caputxeta Vermella, demà comença el projecte "Més que mares"

La Creu Roja a Vilafranca posa en marxa un nou projecte amb el nom de "MéS QUE MARES", que duen a terme voluntàries de l’entitat.

Es tracta de mares, que a través de l’escenificació d’un conte, pretenen transmetre valors als més petits.

La iniciativa va començar a càrrec d’ un parell de mares, que fa un any, van començar a trobar-se els dissabtes per prendre un cafè i preparar la posta en escena d’ un conte per explicar-lo als seus fills. A la iniciativa s’ hi van sumar dues mares més i va córrer la veu i darrerament quan tocava representació, aplegaven un nombrós públic.

En aquesta nova etapa, la Creu Roja Vilafranca les acull amb l` objectiu d`arribar als nens i nenes, promoure la reflexió i també l’adquisició de diferents valors a través d’una eina lúdica: el conte. Les voluntàries que duen a terme el Més que mares han trobat en els contes quelcom màgic que permet i facilita la comunicació. A través de l’escenificació, mitjançant l’ús de la imatge i la paraula, Més que mares vol esdevenir un espai on compartir.

Una de les mares impulsores d’ aquesta iniciativa, la Maria, ha explicat que hi ha un treball dels diferents valors que hi ha en els contes.

Més que mares va dirigit a infants i a tothom a qui li agradi escoltar contes, sense límit d’ edat.

El conta-contes tindrà lloc l’últim dissabte de cada mes, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes de la Creu Roja de Vilafranca al c/Pere III el Gran, número 32. L’entrada és gratuïta.

Demà per començar el projecte obert a la ciutadania han escollit el conte de "La Caputxeta Vermella" i el mes que ve, el 25 de febrer, seguiran amb Blancaneus i els 7 nans. De moment, han elaborat una programació que arriba fins al 20 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: