Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Televisió celebra 15 anys d`existència amb un sopar, un concurs i programes especials

Vilafranca TV ha celebrat, aquest any, els seus primers quinze anys d’emissions. Per recordar-ho, la cadena prepara un sopar de col·laboradors, un concurs de reportatges i una sèrie de programes especials, a partir

El 22 de desembre de l’any 1990, Vilafranca Televisió emetia per primera vegada, en motiu de la Fira del Gall, aleshores amb el nom de Layret Televisió. Han passat quinze anys, i en aquest temps, l’emissora ha passat a emetre 24 hores al dia, a produir informatius 7 dies a la setmana; i té una audiència de vint-i-dues mil persones, només a Vilafranca.

Gràcies a la xarxa de cable de Vilafranca, fa deu anys que les emissions de la televisió vilafranquina ja són diàries. Durant aquests anys, la cadena ha aconseguit diversos premis que avalen la feina ben feta.

L’emissora va adoptar el nom de Vilafranca Televisió ara fa vuit anys, quan va integrar-se a SERCOM, l’empresa que ja gestionava Ràdio Vilafranca. A més d’aquests dos mitjans, darrerament ha anat agafant protagonisme un tercer canal de difusió, la pàgina web de Ràdio Televisió Vilafranca, que disposa de tota la informació escrita, d’imatges i de ràdio en directe. Al mateix temps, Vilafranca Televisió treballa per ampliar l’oferta a un segon canal de cable, que ja emet de forma experimental, i que podria dedicar-se a continguts didàctics per a la comunitat educativa.

Per recordar aquests quinze anys, el proper 13 de gener hi haurà un sopar commemoratiu a Cal Bolet, on hi estan convidades totes les persones que han treballat a la televisió de Vilafranca. A més, també es prepara un concurs de reportatges, i una sèrie de programes especials que estaran en antena cada diumenge, a partir de gener. En aquests espais s’intentarà recuperar el més destacat de la producció televisiva d’aquests primers quinze anys; així, per exemple, el diumenge 1 de gener es passarà el primer informatiu que es va emetre.

Actualment, Vilafranca Televisió es pot veure a l’Alt Penedès i al Garraf i, a Vilafranca, també per la xarxa de cable d’Ono. L’any que ve, només es veurà per cable, però els seus programes quedaran inclosos a la nova cadena de televisió del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: