Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvem el Penedès diu no a la nova N-340 i demana als polítics comarcals que s’ alliberin els peatge

La plataforma ciutadana vol rebatre les declaracions realitzades darrerament per part de diferents polítics de la comarca sobre la idoneïtat d`algunes infrastructures.

D`entrada, denuncien l`engany de la definició "desdoblament de la N-340 perquè es tracta d`una nova carretera que circula en paral·lel a l’autopista, però que en cap cas aprofita i amplia la mateixa N-340 o l` AP7.

Un cop aclarida aquesta qüestió, denuncien la innecessarietat d`aquesta

infrastructura ja que si s’ allibera el peatge de Martorell ens estalviaríem la construcció d`un nou corredor, una nova carretera, o altrament dit "desdoblament de la N-340". La gratuïtat del peatge ens faria estalviar molts diners a mitjà i llarg termini i per tant, consideren que defensar la construcció de la nova N-340 és no voler complir amb la promesa

d`alliberar els peatges. A més, defensen que si alliberem els peatges també s’evita la construcció del Quart Cinturó.

Salvem el Penedès també reclama la gratuïtat del tram de l`autopista AP-7 pel Baix Penedès, tal i com demanen la majoria d`Ajuntaments, sectors socials, Consells Comarcals i el Ministeri de Foment en una de les seves alternatives.

Per tot això, Salvem el Penedès demana als nostres polítics que afrontin amb valentia els problemes de mobilitat de la comarca amb solucions racionals i sostenibles, que s’inverteixi en transport públic i que s’ alliberin els peatges, estalviant així infrastructures innecessàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: