Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pilar Duocastella va presentar dijous el seu llibre "El jardí dels hostes" a la llibreria l’Odissea

El jardí dels hostes és la història d`una casa i d`una dona, que s`esforça a tirar endavant un mas amb tot el seu patrimoni. Cal Llumà, però, té les parets gruixudes. A les seves cambres, encara s`hi respira l`olor dels avantpassats, una olor que ens transporta fins al món rural d`avui. El llibre parla també [...]

El jardí dels hostes és la història d`una casa i d`una dona, que s`esforça a tirar endavant un mas amb tot el seu patrimoni. Cal Llumà, però, té les parets gruixudes. A les seves cambres, encara s`hi respira l`olor dels avantpassats, una olor que ens transporta fins al món rural d`avui. El llibre parla també dels veïns, una minyona que coixeja, els nois, un pare acabat, i ella, la Joana, que després dels incendis que va patir decideix obrir les portes de la casa als hostes de ciutat i fer "el que sigui" per tirar endavant cal Llumà i el patrimoni. La Joana ho sacrifica tot per la terra, i potser només el desig i l`amor la faran trontollar. L’autora comentava poc abans de la presentació que aquesta novel·la, en definitiva, és la història d`una lluita que no s`acaba mai i que s`arrossega de generació en generació.

Duocastella parlava de que s’arrossega una responsabilitat desconeguda per a la resta de gent que no viu en una situació com la de la protagonista de la novel·la.

L’autora va explicar els detalls del seu llibre davant d’un públic força nombrós a la llibreria l’Odissea, aquest dijous al vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: