Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Antònia Soler exposa a l`aula de cultura de Caixa Penedès un recull de les obres més recents

Ahir s'inaugurava aquesta exposició, amb més d'una vintena de quadres de la pintora penedesenca M. Antonia Soler. En aquest recull de quadres de gran format es pot veure el treball que fa la pintora amb la llum i el color per tal de plasmar el paisatge penedesenc i alhora el paisatge marí, inspirat en aquest [...]

Ahir s’inaugurava aquesta exposició, amb més d’una vintena de quadres de la pintora penedesenca M. Antonia Soler. En aquest recull de quadres de gran format es pot veure el treball que fa la pintora amb la llum i el color per tal de plasmar el paisatge penedesenc i alhora el paisatge marí, inspirat en aquest cas en el paisatge de menorca. Ahir en la concorreguda inauguració de la exposició la mateixa pintora comentava el fet inspirador dels seus darrers treballs.

En la seva línia de treball del paisatge s’hi pot trobar un tractament colorista però amb traç suau i acurat. El crític d’art Josep Maria Cadena va ser present ahir en la inauguració de l’exposició va detallar el què ell considera la personalitat d’aquesta pintora que segons cadena pinta des d’un sentiment pur i sincer.

Els colors càlids i terrosos dels paisatges del penedès queden contraposats o complementats en l’exposició amb els blaus, grisos i blancs de les marines i si bé el paisatge penedesenc es mostra més estàtic i tranquil en les marines es reflexa el moviment i l’energia del mar.

L’exposició de Maria Antonia Soler es pot visitar fins el proper 15 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: