Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodista sitgetà, Joan Tutusaus, ha publicat "El Garraf, a peu"

El llibre és el número 74 de la col·lecció Azimut de l’editorial Cossetània, on l’autor ja va publicar "El Garraf en btt", que aquest estiu va treure al carrer la segona edició.

"El Garraf a peu" és un recull d’ itineraris, gairebé tots circulars, per el massís del Garraf, que en realitat s’escampa per tres comarques: el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Llobregat. El llibre recorre la franja marítima entre Vilanova i la Geltrú i Castelldefels, passant per Sant Pere de Ribes, Sitges i el poblet de Garraf, els indrets més espectaculars del Parc Natural del Garraf, i les alçades, de prop de 600 metres, situades sobre Gavà, Begues i Olesa de Bonesvalls. La darrera proposta s’endinsa fins a Olèrdola, fóra de l’àmbit estricte del Garraf, però amb una història estretament connectada. En total, hi ha 15 rutes com explica Joan Tutusaus

Cada itinerari inclou un plànol de la ruta, una gràfica de desnivells, una petita fitxa indicativa, l’horari de tots els punts ressenyats, i el quilometratge i les alçades dels principals punts. L’autor també ha inclòs diverses indicacions explicatives de caire històric o paisatgístic dels punts per on es passa, de manera de permetre fer una descoberta pausada del territori.

A més, també s’inclouen les coordenades dels punts de ruta de cada itinerari, per aquelles persones que utilitzin GPS.

La guia inclou un bon nombre de fotografies realitzades pel mateix autor, així com una introducció amb un grapat de dades pràctiques. "El Garraf a peu", que té 132 pàgines, i es ven al preu de 11,20 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: