Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patge Raimon ha arribat a Vilafranca per començar a recollir les cartes dels nens i nenes de la v

La recollida s`iniciarà per Sant Esteve i finalitzarà el dia 4 de gener, per donar després pas la cavalcada de reis

Dilluns a la tarda el Patge Raimon va arribar a Vilafranca i va participar en la presentació oficial al saló de sessions de la Casa de la Vila. Anava acompanyat de tres ajudants, cadascuna d’elles en representació d’un dels reis mags d’Orient. El coordinador de Govern Ramon Xena i l’alcalde Marcel Esteve van agrair al patge i als seus ajudants que arribin tan d’hora a Vilafranca i van manifestar l’esperança que tots els nens i nenes de la vila rebin els seus regals. El Patge Raimon té molta feina per endavant, ja que ha de recollir les cartes de tota la canalla de la vila. La recollida de cartes començarà el dia de Sant Esteve i finalitzarà el 4 de gener per donar pas a la cavalcada de reis. El patge i els seus ajudants estaran diversos dies a cadascun dels barris de Vilafranca.

La cavalcada serà més lluïda enguany i varia el seu recorregut. S’iniciarà al carrer de Pere el Gran a les sis de la tarda i farà el seu recorregut pel carrer d’Eugeni d’Ors, l’Era Enrajolada, carrer de Ponent, Beneficiència, Banys, Raval de la Font, carrer de Pines, de Santa Clara, Rambla de Nostra Senyora, carrer de Sant Joan, plaça de Sant Joan, Plaça de la Vila i carrer de la Cort.

El Patge reial Raimon va comentar que, en general, la canalla de Vilafranca s’ha portat força bé aquest any.

Els ajudants del patge van estrenar nous vestits que han estat dissenyats per la figurinista vilafranquina Blanca Ferré.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: