Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El passat cap de setmana ja es van iniciar les representacions de la 29ena edició del pessebre viven

Les seguents representacions son els dies 25 i 26 de desembre i l`1 i 8 de gener, a partir de les 6 de la tarda

Coincidint amb la Fira del Gall de Vilafranca el passat cap de setmana es van iniciar les representacions del pessebre vivent de les Gunyoles, que com a novetat aquest any s’ha iniciat el dissabte abans de Nadal. Des de la comissió organitzadora, Montserrat Massó, comentava que el primer dia va ser una mica fluix, tot i que el diumenge es va reprendre l’assistència.

Les properes representacions son el dia 25 i 26 de desembre; i després ja al 2006, els dies 1 i 8 de gener. Massó comentava que els dies amb més visitants son el de Sant Esteve i el primer de gener. La majoria de públic prové evidentment de la comarca, dels de fòra, el Baix Llobregat és el punt d’origen més habitual. Per contra, del Garraf i el Baix Penedès hi ha poca quantitat de visitants.

El pessebre vivent parlat de les Gunyoles és com una representació tradicional dels pastorets, però emmarcada al vell mig de la serralada prelitoral. Massó explicava també que cada any es busca oferir millores i novetats, enguany la principal seria la del vestuari dels dimonis.

La d’enguany és la 29ena edició d’aquest pessebre vivent parlat, en que participa pràcticament, d’una manera o una altra, tot el nucli, ja que estem parlant de més de 200 persones.

Les representacions durant poc més d’una hora, i s’inicien a les 6 de la tarda; i cada un dels dies es poden fer fins a 4 representacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: