Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 800 persones es reuneixen al Casal per participar en la cinquena trobada del programa de ràdi

El teatre del Casal va omplir-se per escoltar diverses actuacions musicals i gaudir d’una trobada entre tots els oients més que incondicionals d’aquest programa conduit per Jordi Borràs

Ahir dissabte el teatre del Casal es va omplir gairebé del tot en la cinquè na trobada del programa de Jordi borràs "amics per sempre". Més de 800 persones vingudes de tot Catalunya es van retrobar ahir per veure’s en persona i gaudir també de diverses actuacions musicals.

Lorenzo santamaria va ser l’estrella més esperada i va interpretar cançons tant clàssiques com "para que no me olvides". Santamaría és un artista que sona gairebé cada setmana en el programa degut a la demanda dels oinets i ahir va ser present en la trobada juntament amb leo Rubio, julio Madird i Angel que també van oferir petits concerts per als assistents.

També van col·laborar en l’espectacle Josep i rosa Maria, amb diverses exhibicions de balls de saló i el grup de carmen castro.

L’espectacle va estar conduït per Jordi Borràs, el responsable d’aquest espai radiofònic i amb la col.laboraicó de Jordi Teruel i Josep Morgades entre altres.

En el transcurs de l’acte també es van produir sorteigs de diversos regals gentilesa de Cal Vicentó.

Les trobades del programa amics per sempres sempre acaben convertint-se en multitudinàries, agrupant a la gran part de la comunitat del programa amics per sempre que es troba cada dissabte i diumenge des de les 9 del matí i fins les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: