Dilluns, 10 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La galeria Palma XII ha estat seleccionada per participar a Paris Photo 2005 i per cinquè any consec

Palma XII ha estat una de les vuit galeries espanyoles convidades a Paris Photo 2005, la fira internacional de fotografia més important del sector que se celebra del 17 al 20 de novembre.

Espanya és el país convidat d’ aquesta edició i presentarà la seva creació fotogràfica actual, a través de vuit exposicions d’ artistes espanyols. Justament, Palma XII ha estat una de les vuit galeries escollides al costat de galeries barcelonines, madrilenyes, una de Vigo i una de Múrcia.

La galeria vilafranquina presentarà una instal·lació de 3 fotografies de Mayte Vieta, que amb el nom de "Silence" reinterpreta i reformula la sèrie fotogràfica Silencio realitzada el 1999.

Coincidint amb Paris Photo, l’ Oficina de la Generalitat a París ha organitzat l’ exposició "Hors d’ ici", a la Maison de la Catalogne, on Palma XII serà present amb obres d’ Eva Miquel, Txuma Sánchez i Mayte Vieta.

Aquesta no és la única cita internacional de la galeria vilafranquina que a partir de demà serà a la fira Artissima, a Torí.

Artissima és la fira més internacional d’ Itàlia i la única dedicada exclusivament a l’ art contemporani i a les noves tendències.

Després de cinc anys de presència continuada a Artissima, Carbonell afirma que la presència de la galeria està consolidada.

I d’ altra banda, Palma XII també participa a LOOP, el festival de vídeo art de Barcelona amb l’ artista Eva Miquel. El LOOP projecta, des d’ aquest dilluns i fins el 20 de novembre, les obres de més de 350 artistes a través de 8 rutes per la ciutat de Barcelona. Miquel exposa el vídeo "Distància 2" al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: