Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC dóna la crisi de govern per tancada

Ahir al migdia, els republicans han tornat a parlar després de rebre les explicacions del PSC sobre la polèmica originada al Congrés dels Diputats.

Arran de la carta de la diputada socialista, Maria Dolores Puig, exculpant l’ alcalde de Vilafranca, Esquerra entén que queda demostrat que tots dos van mantenir converses. Tot i l’ exculpació, Ramon Xena dubta molt que el diputat republicà, Pep Andreu, s’ inventés res però dóna la crisi per acabada.

Segons Xena queda clar que el PSC fa el que manen els ministeris i això el fa estar neguitós, però al mateix temps es mostra esperançat perquè la vicepresidenta de la Comissió de Foment del Congrés, Maria Dolores Puig, ha afirmat que el ministeri pagarà el sobrecost en matèria de seguretat.

De tota manera, demana que es plasmi en un document i així "tots estarem tranquils".

Per Xena el millor és que es modifiqui el conveni, al menys que s’ intenti.

El cap del grup municipal d’ ERC també ha dit que li demanarà al diputat Pep Andreu que defensi els interessos de Vilafranca, tot i que està dolgut.

Per Xena, queda clar que els únics que poden presentar temes al Congrés són els republicans, perquè el PSC ha de fer el que diu el ministeri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: