Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge comença el cicle de concerts de jazz de Caixa Penedès

El cicle de jazz 2005 consta de tres actuacions consecutives, la primera de les quals serà la de la formació Gospel Train, un grup pioner dins del gospel del nostre país.

Les set veus de Gospel Train tenen un important bagatge com a solistes en diversos grups vocals. S’acompanyen d’un piano, un baix, una guitarra i una bateria, per a oferir un espectacle, que diumenge combinarà les cançons més tradicionals amb composicions del gospel més contemporani.

La totalitat dels fons recaptats amb les aportacions del públic seran destinades a l’entitat benèfica Grup Esplai Parroquial, que duu a terme una tasca educativa per a joves mitjançant activitats de lleure. El concert tindrà lloc diumenge, a les 7 de la tarda, a l’ Auditori de Caixa Penedès.

El cicle de jazz continuarà la setmana vinent amb un dels millors saxos tenors del món, Scott Hamilton i Ignasi González Trio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: