Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort el farmacèutic Josep Recasens, mestre de cerimònies de l’Acadèmia Tastavins

El passat divendres l’acadèmia celebrava el capítol 39 en caràcter extraordinari d’investidura amb el conseller d’agricultura, Antoni Siurana com a convidat d’honor.

Josep Recasens va exercir de mestre de cerimònies tal i com ho havia fet en tots i cadascun dels 39 anys, des de la fundació dels Tastavins, el 1965. De fet el president de l’entitat, Josep Santacana va fer una menció especial a la figura de Josep Recasens Carbó de Posas, en agraïment a la seva tasca, comentari que va recollir un sorollós aplaudiment del públic. Després d’això, Recasens va presentar el barroc acte d’investidura, com ho havia fet sempre, i va començar amb un comentari específic per la tasca de 39 anys. Van ser investits de mèrit l’escriptora Paula Izquierdo, o l’alcalde de Vilobí, Joan Esteve, entre d’altres, i d’honor el conseller d’agricultura, Antoni Siurana.

Després de les investidures, Josep Recasens es va trobar malament i va haver de ser traslladat d’urgència a l’hospital, afectat per una feridura. La mort li ha sobrevingut aquesta matinada i la cerimònia d’enterrament s’ha fet aquest matí a la Basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: