Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santi Borrell i l’Agrícol impulsen el cicle “Som poesia” amb la voluntat de continuar potenciant la presència de la poesia a la vila

La seu de l’Agrícol ha acollit aquesta presentació, conduïda per el poeta Santi Borrell impulsor del cicle que compta amb el suport de la secció literària de l’Agrícol.

Amb el nom de “Som poesia”, Borrell explica que han volgut impulsar un cicle que serveixi per acostar la poesia a la gent, i fer també que la gent tingui ganes d’acostar-se a la poesia.

Aquest cicle s’articula a través de set presentacions de llibres que es faran al Centre Artístic Penedès-L’Agrícol. Llibres amb estils diferents, i unes presentacions que volen defugir del que seria un recital poètic i mirar de potenciar la paraula escrita.

Els poetes que participaran en aquest cicle, i que presentaran els seus llibres son Vicenç Llorca, Jordi Valls, Marc Freixas, Xavier Zambrano, Glòria Fandos, Juli Micolau i Maria-Antònia Massanet. Poetes d’estils i orígens molt diversos, des de Barcelona fins a les illes; passant per les terres de l’Ebre i la mateixa comarca del Penedès.

La primera de les presentacions serà el dijous 2 d’octubre, a partir de les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: