Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Robotix Penedès estrena un taller de robòtica al Casal amb la participació d’una trentena de nens i nenes

Trenta nens i nenes de 7 a 14 anys estan participant aquesta setmana santa en un nou taller al Casal conduït pels responsables de Robotix Penedès S.L.

L’empresa vol implementar a l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia el model pedagògic Lego Education, basat en aprendre nocions de matemàtiques, física i tecnologia, de ciència en definitiva, jugant amb els robots de Lego. Es fa a través de dues programacions: una adreçada als nens de sis a vuit anys amb els robots WeDo i una altra dedicada als nens més grans, que consisteix en anar superant reptes o missions amb els robots NXT.

Robotix Penedès està integrat per quatre penedesencs i té per objectiu estendre Lego Education per les escoles i instituts com a activitat curricular o extraescolar. Després de l’èxit de participació al taller de setmana santa, Robotix s’establirà al Casal i farà sessions els dissabtes i algun dia entre setmana.

Entre els reptes que es plantegen els responsables de Robotix Penedès hi ha el d’aconseguir que el torneig First Lego League se celebri a Vilafranca l’any que ve o el següent. First Lego League presenta a joves de 10 a 16 anys un repte del món real, mitjançant la construcció de robots que realitzen una sèrie de tasques en un terreny de joc que fa referència a la temàtica del repte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: