Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les 8 associacions de veïns de Vilafranca col.laboren amb el Gran Recapte d’Aliments

Davant la situació de pobresa que viuen tantes famílies, les associacions de veïns de Vilafranca han optat per donar suport i implicar-se en el Gran Recapte d’Aliments que se celebra demà i dissabte.

Les 8 associacions fan una crida a la ciutadania a participar al Gran Recapte d’Aliments, tant aportant aliments als punts de recollida, com col•laborant com a voluntaris.

La iniciativa ha sorgit de l’associació de veïns del Molí d’en Rovira i ha estat ràpidament secundada per la resta. El seu vocal, Jordi Junyent, explica que van considerar que com associació veïnal no podien donar l’esquena a aquesta dura realitat.

 

Cada associació col.labora i ha fet difusió entre els seus veïns per aconseguir voluntaris.

Al Poble Nou, per exemple, han utilitzat el seu web per inscriure voluntaris i també han fet difusió entre els assistents a les activitats que organitzen, com explica Josep Maria Tobella.

 

A l’associació de veïns de La Barceloneta-Sant Magí membres de la junta ja col.laboren habitualment al Rebost Solidari i també faran de voluntaris al Gran Recapte. El seu president, Diego Teruel, explica que també han fet córrer la demanda de voluntaris a través del boca a boca.

Els dos anys anteriors també havien organitzat una castanyada solidària per al Rebost Solidari, com recorda.

 

Les 8 associacions de veïns de Vilafranca també demanen a les Administracions que incrementin les polítiques públiques per plantar cara a aquesta greu situació.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: