Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’entrada de Sant Fèlix tindrà enguany música específica per reforçar la solemnitat del moment

La tradicional entrada de Sant Fèlix havia anat perdent, segons expliquen els administradors de la Festa Major d’enguany, una certa solemnitat pel fet que a causa del gran nombre de persones que s’hi apleguen cada cop és més difícil per els balls i els grallers poder actuar a la plaça en el moment de l’entrada.

A més, des de fa alguns anys, i també per la gran aglomeració de gent, la banda no acompanyava el Sant en aquesta entrada, i per tant Sant Fèlix entrava a la plaça sense música.

De cara aquest any, i com expliquen els cinc administradors han estat treballant aquest punt, i han encarregat al graller Miquel Benito, que composi una peça expressa per aquest moment. S’estrenarà aquest any i a és s’amplificarà a plaça per tal que s’escolti arreu.

Malgrat que la voluntat és recuperar un fet que ja hi era, com l’entrada del sant a la plaça acompanyat de música, la peça serà inèdita ja que en aquests moments s’està acabant de composar.

Així mateix, els administradors han presentat també el cartell de la Festa Major d’enguany, obra també de Xavier Docampo i Lluís Torres que han estat els encarregats de la imatge de la més típica d’enguany.

A banda del cartell, també han presentat els cartells que acreditaran els diferents col·laboradors i patrocinadors de la Festa Major i que es repartiran aquest dies entre els establiments i empreses que han donat el seu suport a l’edició d’aquest 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: