Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joana Ortega situa la creació de llocs de treball com a prioritat màxima del govern durant el sopar de la UEP

La vicepresidenta catalana Joana Ortega va a ser rebuda a la Masia Vallformosa per una àmplia delegació de  la junta directiva de la UEP, encapçalada pel seu president, Santi Carda, i  la vicepresidenta i amfitriona de la gala, Queta Domènech, presidenta de  Vallformosa, a més de les autoritats locals com l’alcalde de Vilobí, Francesc Edo, i el de Torrelavit, Ramon Riera, també diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona.

La vicepresidenta Ortega va expressar públicament el compromís del Govern català amb totes aquelles iniciatives empresarials que ajuden a consolidar el model de país i que situen Catalunya en el mapa del món.

Posteriorment, en l’atenció a la premsa, la vicepresidenta va explicar arrel de les dades de l’Enquesta de Població Activa que es van fer públiques ahir, que la prioritat de la Generalitat és la creació de llocs de treball.

Ortega també va valorar des d’una perspectiva de respecte la decisió de Duran i Lleida d’abandonar la secretaria general de CiU.

La vicepresidenta ha parlat, d’altra banda, de l’Alt Penedès com a comarca referent, no només a Catalunya sinó a la resta d’Europa pel seu dinamisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: