Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presentarà el 10 de desembre les línies bàsiques del nou projecte per Vilafranca

En un acte obert a tothom, a l’Auditori de Vinseum, el candidat a l’alcaldia per ERC, Jordi Rosell, i el seu equip de campanya exposaran d’aquí quinze dies els eixos de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals del 2015.

En aquest acte, els republicans presentaran els 5 compromisos bàsics de la seva candidatura que van més enllà dels propers 4 anys com explica el secretari d’organització, Pere Sàbat.

L’acte vol remarcar la proposta pròpia d’ERC per Vilafranca i per aquest motiu, només comptarà amb ponents locals i deixarà el debat nacional en un segon pla. En aquest sentit, els republicans emplacen a escoltar la conferència que el proper 2 de desembre Oriol Junqueras farà al Palau de Congressos de Barcelona.

Tot escalfant motors per a la campanya de les municipals, els republicans també posen en marxa el web del candidat a l’alcaldia per Vilafranca, Jordi Rosell, amb l’objectiu que es converteixi en una àgora de debat i relació amb la ciutadania.

Ho explica un dels responsables de comunicació, Ramon Masip.

 

El web anirà incorporant noves eines a mesura que es vagi exposant el programa electoral i en destaquen especialment que permetrà fer un seguiment sobre l’estat de compliment dels compromisos d’ERC.

El cap de llista republicà també es compromet a respondre les preguntes i opinions que s’hagin formulat al web cada dilluns, a la seu d’ERC, de 8 a 9 del vespre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: