Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca animen els seus seguidors a acompanyar-los a Tarragona, on volen fer la torre de 8 i el 4 de 9 nets a més del 3 de 10 amb folre i manilles

Pere Almirall com a cap de colla i Josep Cabré com a president dels Castellers de Vilafranca han fet aquesta setmana una roda de premsa per tal d’animar els seus seguidors a acompanyar-los diumenge a la Tarraco Arena Plaça en el Concurs de Castells.

Almirall es va mostrar confiat amb la feina que els Verds han estat fent al llarg de tota la temporada, i que espera els serveixin per revalidar el títol per setè concurs consecutiu. Va remarcar, però, que aquest any hi ha quatre colles que estan al màxim nivell, i que per tant caldrà esforçar-se al màxim per endur-se la victòria, El cap de colla dels Verds considera que aquest serà un concurs en què caldrà completar les cinc rondes per poder veure qui s’endú el gat a l’aigua. No va voler però amagar les seves cartes. De sortida el 4 de 9 amb folre i agulla, després el 3 de 9 folrat amb agulla. A partir de la tercera ronda les opcions serien la torre de 8 neta, el 4 de 9 net i el 3 de 10 amb folre i manilles.

Pere Almirall considera també que la diferència precisament pot venir marcada per descarregar o no aquests castells nets o el mateix 3 de 10 amb folre i manilles.

Per tal d’acabar de completar la feina, des dels Castellers de Vilafranca fan una crida a participar en els darrers assaigs d’aquesta setmana. A més, tant dimecres com divendres, els qui s’acostin a participar de l’assaig rebran una samarreta verda per poder acompanyar la colla a plaça. Una bona manera també de viure el concurs i de donar suport als Verds.

Els Castellers de Vilafranca disposaran d’una desena d’autocars per tal de traslladar la colla i els seguidors que els vulguin acompanyar fins a Tarragona. Recordem que els darrers assaigs son dimecres a les 9 del vespre, i divendres a 2/4 de 10 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: