Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca engega la campanya de finançament, Apadrina una rajola

Gairebé tres anys després de la seva creació, el Casal Popular de Vilafranca està a punt d’obrir les portes del seu local, al carrer Sant Raimon de Penyafort número 7.

Per afrontar les despeses de la construcció de la barra i dotar de l’equipament necessari la cuina de l’espai gastronòmic, el Casal posa en marxa la campanya de finançament Apadrina una rajola.

Tothom qui ho vulgui pot participar en la construcció d’aquest nou espai autogestionat que vol ser seu d’entitats i assemblees que ho desitgin, així com un local obert a associacions, activitats culturals i de lleure, formacions i reivindicacions socials i polítiques.

L’aportació per apadrinar una rajola és de 30€ i es pot fer a través de transferència bancària, indicant al concepte nom Apadrina, o en diversos establiments col•laboradors, com el Bar Bilwi, Àgora Cerveseria, Taverna La Fornal, Restaurant S’logic, i El Gra de Vilafranca. Un cop feta l’aportació, els col•laboradors rebran un codi que podran introduir a la web apadrina.casalpopular.cat i veure quina rajola han apadrinat i com avança la campanya. A més, el nom de pila dels padrins i padrines apareixerà als agraïments del local. La campanya s’allargarà fins el 31 d’octubre.

<strong><em> </em></strong>

<strong><em> </em></strong>

<strong><em> </em></strong>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: