Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte Sant Pere de Riudebitlles acull la Festa de l’Animal de Companyia

Boskan organitza aquesta festa amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i de diverses associacions i empreses.

A partir de dos quarts d’11 del matí, a la plaça del Paper, hi haurà tot un seguit d’activitats relacionades amb la tinença dels animals de companyia, des d’activitat adreçades a nens i assistides per gossos, a passejades en Poni, demostracions d’equitació, xerrades informatives o el concurs popular de gossos. La Festa també compta amb un espai de fira de botigues, perruqueries especialitzades i protectores d’animals de companyia.

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia del Penedès farà revisions de microxip, comprovant si la mascota disposa de microxip implantat i aquest està donat d’alta en els arxius corresponents. En cas necessari, el titular de l’animal podrà actualitzar gratuïtament les dades de contacte, només haurà de dur la cartilla sanitària de l’animal, una fotocòpia del seu DNI i signar el document de modificació de dades.

Coincidint amb la Festa l’Ajuntament realitza una campanya de promoció del cens d’animals domèstics i oferirà un obsequi als veïns que censin el seu animal en el municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: