Dimecres, 21 de novembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les associacions de veïns de Vilafranca es constituiran formalment en federació l’any vinent

Aquest dimarts a l’Escorxador de Vilafranca es feia una reunió de treball amb representants de les 8 associacions de veïns dels barris de Vilafranca.

Ja fa més d’un any que les entitats veïnals van anunciar el seu treball conjunt per tal d’esdevenir finalment en una federació d’associacions de veïns. Amb aquest objectiu ja fa temps que han iniciat un treball i alhora han buscat assessorament amb representants d’altres experiències.

En aquest cas es van reunir amb el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, Manel Navas, per tal de rebre el seu assessorament.

La Federació de Sabadell fa 50 anys que existeix. El seu president destaca que és una estructura plenament democràtica, perquè els veïns trien els seus representants i que es treballa per lluitar amb reivindicacions de temàtiques diverses però d’interès social.

Les associacions de veïns de Vilafranca treballen amb una coordinadora provisional a l’espera de poder constituir formalment la federació.

Per tal d’avançar han fet diverses reunions de treball amb altres entitats similars. Per exemple amb l’entitat que hi ha al Baix Penedès, o també amb representants de la Confederació CONFAC.

Encara que oficialment no s’ha constituït la Federació, sí que s’està treballant ja amb temes de ciutat.

La previsió de les associacions de veïns de Vilafranca és que en el transcurs de l’any 2018 es pugui constituir formalment la nova Federació d’Associacions de Veïns de Vilafranca.

 

Enquesta

Per una bona relació entre Catalunya i Espanya convé...

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

06:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: