Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les associacions de veïns de Vilafranca fan una jornada sobre el futur de les entitats veïnals

Ja fa força temps que les 8 associacions de veïns de Vilafranca es troben de forma periòdica per tal de treballar aspectes del seu interès de manera conjunta.

Fruit d’això va néixer la Coordinadora d’Associacions de Veïns de Vilafranca que l’any passat va promoure una primera activitat pública que va ser una jornada festiva amb caràcter solidari, a benefici de la Creu Roja.

Aquest any han volgut organitzar una altra activitat, en aquest cas amb l’objectiu de promoure la reflexió i el debat sobre la seva tasca actual i en el futur més immediat.

En aquest cas es tracta d’una doble activitat que tindrà lloc aquest proper dilluns, 24 d’octubre, a la tarda.

Primer faran una reunió tècnica entre representants de totes les associacions veïnals de la vila amb el president de la Confederació d’associacions veïnals de Catalunya, Jordi Giró.

La reunió es fa a les sis de la tarda a l’Escorxador i tot seguit tindrà lloc un acte públic i obert a tots els veïns de la vila, amb una conferència inicial per part de Jordi Giró i posteriorment un debat obert a la participació ciutadana per tal de recollir opinions respecte de quin ha de ser el paper de les associacions de veïns d’ara en el futur.

Entre els temes que volen que es portin a debat a la jornada hi ha el fet de com motivar als veïns a la participació, les noves mesures fiscals per a les entitats i com afrontar les nous reptes, com la pobresa o l’habitatge.

L’acte tindrà lloc a l’Escorxador aquest proper dilluns a dos quarts de vuit del vespre i està organitzat per les associacions de veïns de la Barceloneta-Sant Magí, el Centre, l’Espirall, La Girada, Les Clotes, Molí d’en Rovira, Poble Nou i Sant Julià.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: