Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anna Roig serà la pregonera de les Fires i Festes de Sant Sadurní d’aquest 2017

Anna Roig serà la pregonera de les Fires i Festes de Sant Sadurní d’aquest 2017

Aquest dimarts s’ha presentat al Casal d’Entitats de Sant Sadurní el cartell i la programació de Fires i Festes 2017, que tindran com a dies forts del 6 al 9 de setembre.

La regidora de Cultura, Montse Medall, ha donat a conèixer les propostes d’aquesta edició, que aposta per concerts i activitats lúdiques per a tots els públics i que ha vist incrementat el pressupost després de molts anys.
Unes fires que comptaran amb la músic Anna Roig com a pregonera i que celebraran 30 anys dels Diables Se me’n Refum; 25 anys de la Fil·loxera infantil; 15 anys de la festa de la Fil·loxera dels avis i de l’Associació de Dones Progressistes; i 100 anys que va néixer el programa de Fires tal i com el coneixem.
Montse Medall ha agraït la inestimable col·laboració de les entitats del poble en l’organització de les fires, de l’equip de Cultura i de la Comissió i ha destacat que per primer any, des de 2012, el pressupost ha rebut una injecció. Des de 2012 les Fires i Festes tenien un pressupost de 60.000 euros, i enguany es rondarà els 70.000.
La dissenyadora, Núria Tarrida ha presentat el cartell i ha explicat que amb la imatge de fires ha volgut copsar els colors, el foc, el cava, la fil·loxera i tots aquelles elements que les representen, amb una imatge potent, pragmàtica i que es relacioni molt amb Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: