Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues consolida la festa dels 3 Tombs amb l’estrena de la bandera

Aquest diumenge passat es va celebrar una nova edició de la Festa dels 3 Tombs a Sant Cugat Sesgarrigues.

Era la cinquena edició des de que es va recuperar aquesta activitat tradicional que s’havia perdut al poble des de feia més de 100 anys.

 

Mònica, membre de l’Associació Festa dels Tombs de Sant Cugat:

31’34’’ Organitzem…molt bé  31’50’’

 

Mica en mica es va ampliant l’oferta lúdica i també els aspectes tradicionals. Per exemple una de les novetats d’enguany ha estat l’estrena de la bandera dels organitzadors.

La festa rep el recolzament de l’ajuntament de Sant Cugat perquè es tracta d’una activitat de promoció del municipi i que alhora també promou el món del cavall com a element de formació.

Una altra de les novetats d’enguany era una fira d’artesania amb parades d’alimentació, jocs infantils i altres productes de proximitat.

L’activitat començava a les 9 del matí a la Plaça Joan Sangenís, amb la concentració de cavalls i carruatges, i l’esmorzar. Un esmorzar gratuït pels participants i a un preu popular per la resta de la gent que s’hi volia afegir.

A les 12 del migdia s’iniciava la sortida pels carrers del poble amb la participació d’una quarantena de cavalls i carruatges, acompanyats pel grup de grallers de sant Cugat Sesgarrigues Pica-Soques.

L’Associació Tres Tombs Sant Cugat Sesgarrigues es va fundar

l’any 2013, amb l’objectiu d’organitzar anualment la festa dels Tres Tombs a Sant Cugat Sesgarrigues, i de participar en els festes dels Tres Tombs que s’organitzen en d’altres municipis veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: