Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 2a edició de la Caminada Gotims d’Esperança torna a ser tot un èxit amb dues mil persones

Diumenge 1700 adults i 300 nens i nenes participaven a la segona Caminada entre vinyes contra el càncer que organitzaven la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès.

Aquesta caminada servia per recaptar prop de 12.000€ per La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies de les nenes i nens amb càncer, gestionada per l’Associació de Nens amb Càncer.

La presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, es mostrava molt satisfeta de l’èxit de participació, per una causa solidària, en suport als nens que pateixen càncer i a les seves famílies.

Per la seva banda l’Olga Pla del Centre Excursionista del Penedès, recordava que la funció de la seva entitat és preparar la logística d’una caminada familiar de 12km.

Els participants en aquesta caminada provenien majoritàriament de les comarques penedesenques, però també hi havia gent que venia del Tarragonès, el Barcelonès, el Baix Llobregat, o l’Anoia entre altres.

Aquesta segona caminada ha doblat les inscripcions de la primera edició de l’any passat, que van ser de 950 persones.

L’inici era a 2/4 de 10 del matí a la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca, a prop de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i el circuit és de 12 quilòmetres circulava entre vinyes, amb una aturada d’avituallament a l’ermita de Sant Valentí de les Cabanyes, i una segona parada per esmorzar a les caves Vallformosa de Vilobí. El recorregut finalitzava de nou a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: