Dilluns, 16 de juliol de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Sic\Art Edicions es presenta a Vilafranca

Ramon Sicart ha presentat a Vilafranca el nou projecte Sic\Art Edicions amb la voluntat de remoure un art contemporani “mancat de rebel·lia”.

Sic\Art Edicions és un projecte que neix des de la galeria però que manté la seva independència. Té dues línies d’actuació: per una banda l’edició de llibres d’artista i d’obres seriades; i per l’altra, interactuar amb els diferents agents que conformen l’art contemporani, més enllà de la relació galeria-artista, com poden ser els crítics, els comissaris, els col·leccionistes i el públic.

Ramon Sicart, impulsor del projecte, el va presentar acompanyat per diversos artistes aquest passat dissabte a la Galeria Sicart.

Per a Sicart és preocupant la manca de rebel·lia de la majoria dels artistes però també la pèrdua de valors i sentit crític de la societat.

A la presentació de Sic\Art Edicions es podien trobar obres que aborden la situació política, com les de Carlos Aguirre i Ciler, Ro Caminal, Núria Güell i Levi Orta; també obres que parlen d’aspectes socials, en el cas d’Àlvar Calvet, Miguel Fuster, Alexandra García, Paula Toto Blake o Muu Blanco; altres que aborden qüestions estètiques, com les obres d’Antònia del Río i Aureli Ruiz; i propostes que busquen l’agitació, com les del penedesenc David Ribas o les de Vicky Benítez i Alexandra García.

Sic\Art Edicions també ha presentat el llibre ‘33 postals des de l’acció crítica’, en versió catalana i castellana. L’obra recull la resposta de 33 crítics/comissaris a la proposta de reflexionar sobre l’art contemporani en format de postal.

Enquesta

El meu proper cotxe serà…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00

Penedès Televisió

18:00
Horari d'estiu
Magazín diari
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Copa Penedès TV
Canyelles - L'Arboç

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: