Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presenta la nova junta directiva de VINSEUM, encapçalada per Joan Tarrada

Es presenta la nova junta directiva de VINSEUM, encapçalada per Joan Tarrada

Aquest dilluns el Patronat de VINSEUM es va reunir en sessió extraordinària amb l’objectiu de presentar i aprovar la composició de la nova junta de VINSEUM.

l’equip de persones que estaran al capdavant del museu durant els propers quatre anys, i que encapçala Joan Tarrada com a president.
L’acompanyen Francesc Palau, propietari d’una consultoria de comunicació i que també ha format part de l’equip de Tastavins Penedès, com a vicepresident. Ramon Zaballa, regidor del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca i provinent del sector professional de l’educació, serà el tresorer; i Jordi Sàbat, que durant anys ha estat professional d’una multinacional de la indústria química, en el càrrec de secretari. Els vocals de la junta seran Àngels Dalmau, historiadora i escriptora; Pere Escudé, enòleg; Jordi Llavina, escriptor i periodista; Cristina Montserrat, arquitecta del Consell Comarcal; Ricard Rafecas, director del setmanari El 3 de Vuit; Carme Ribes, Cap del Servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca; Albert De Sangenís-Llivi, enòleg; i Jordi Solà, que va formar part de la junta directiva del museu entre els anys 2008 i 2011, i actualment és professional del sector turístic a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: