Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Futureco Bioscience signa una aliança de capital amb Sumi Agro Europe

Futureco Bioscience signa una aliança de capital amb Sumi Agro Europe

L’empresa agro-biotecnològica catalana Futureco Bioscience S.A. ha aprovat la venda d’una part minoritària de l’empresa a Sumi Agro Ltd., per assolir un creixement estratègic comú.

L’empresa agro-biotecnològica catalana Futureco Bioscience S.A. ha aprovat la venda d’una part minoritària de l’empresa a Sumi Agro Ltd., companyia subsidiària del grup japonès Sumitomo Corporation, dedicada a la comercialització de productes i protecció de cultius agrícoles, per assolir un creixement estratègic comú.
Futureco Bioscience investiga, desenvolupa, fabrica i comercialitza bioestimulants, biofertilitzants i productes de biocontrol des de fa més de 20 anys, i ha crescut en els últims 5, expandint la seva oferta a 28 països.
Amb aquesta inversió, SAE accedirà a projectes de recerca i a unes competències de fabricació d’ensums agrobiològics que augmentaran significativament la seva presència en aquest sector estratègic de creixement. Futureco Bioscience accedirà a la xarxa de distribució de SAE a països on encara no hi és present, i col·laborarà amb la divisió de desenvolupament de SAE en la fase d’estudis de camp per enfortir els seus productes i nous prototips, accelerant la seva sortida al mercat.
SAE comercialitza productes de protecció de cultius a Europa fa 25 anys. Avui és un distribuïdor directe amb presència a 16 països mitjançant les seves companyies afiliades.
L’extens catàleg i la flexibilitat d’oferta de l’empresa Futureco Bioscience és una oportunitat per enfortir la posició de SAE com a proveïdor de noves solucions tecnològiques desenvolupades per a extensions agrícoles locals i regionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: