Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dilluns ha mort Sete Udina, fundador del setmanari La Fura

Aquest dilluns ha mort Alfons Udina i Castell a l’edat de 72 anys a causa d’una greu malaltia que se li va diagnosticar fa pocs mesos i que no ha pogut superar.

Conegut com Sete, Alfons Udina va néixer a Barcelona  el 1944. De ben petit va venir a viure a Vilafranca quan la seva família s’hi va traslladar el 1946. Diplomat en Màrqueting i Publicitat l’any 1982 va fundar el setmanari La Fura, mitjà de comunicació del qual en va ser l’editor durant 33 anys, fins el maig del 2015 quan per motius econòmics va haver de tancar, tot i que posteriorment un grup d’ex-treballadors va tornar a editar.

De jove, Sete Udina, es va implicar en el món de l’excursionisme, primer com a directiu de l’Agrupació Excursionista de Catalunya i després des del Centre Excursionista del Penedès. També va fer ballar el Drac de Vilafranca des del 1979 i el 1980 va impulsar la creació dels “Amics del Drac”. Udina havia presidit també l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, càrrec que va deixar el 2015. I l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: