Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès presenta a la jornada de portes obertes els seus programes de lectura i llengua estrangera

L’institut obria les seves portes a les famílies aquest dijous a la tarda i han estat moltíssimes les persones que s’hi van acostar per informar-se sobre el procés de preinscripció i l’oferta educativa del centre.

L’Institut Alt Penedès té Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig i Superior, el CAS o curs d’adaptació del grau mig al superior i el Programa de Qualificació Professional Inicial. Com que el període de preinscripció més immediat és el d’ESO, els responsables del centre han informat les famílies sobretot dels projectes que tenen en aquesta etapa: com el programa de lectura i el de llengua estrangera. Però també han començat a informar sobre la formació professional i, en concret, sobre la futura FP dual.

El director de l’institut Agustí Masegosa detalla aquests projectes començant per la incorporació de l’anglès en altres matèries que no són llengua estrangera.

L’Alt Penedès és el primer institut públic que fa jornada de portes obertes, tan sols tres dies després de l’anunci dels serveis territorials d’ensenyament de que s’obrirà al setembre un nou centre al barri de La Girada.

Masegosa destaca la necessitat de que hi hagi un quart institut públic a Vilafranca i explica que, en alguns casos, hi ha grups que estan 2 o 3 alumnes per sobre de ràtio, situada ara als 30 alumnes per classe.

A l’institut Alt Penedès es van fer ahir tres xerrades informatives per atendre totes les famílies que es van adreçar al centre. Les jornades de portes obertes continuen aquest dissabte a l’Eugeni d’Ors, d’onze a una del migdia amb una xerrada programada a les 12; i al Milà i Fontanals, també dissabte, de deu a dues, amb una xerrada sobre l’ESO a les 11 i una altra sobre el batxillerat, a les 12.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: