Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergio Chejfec ha presentat "La experiencia dramática" a Vilafranca

Ho ha fet al centre Agrícol, amb la companyia de Jordi Llavina, encarregat de presentar l’obra, de la gent de l’editorial penedesenca Candaya, amb qui ja ha publicat tres treballs, i dels seus lectors.

A "La experiència dramàtica", l’escriptor argentí explica la història de dos amics que van començar a ser-ho perquè es trobaven per conversar. Però, després de cada trobada, ell i ella tenen la sensació d’haver dit més del que esperaven i menys del que volien dir. L’escriptor planteja a través d’aquesta història com actuem a la vida, si actuar és la única forma de viure-la i si la vida és menys veritat quan és representada. Chejfec ha estat a Vilafranca però també passa per Barcelona, Cuenca i Madrid per a presentar La experiència dramàtica. Sergio Chejfec és un dels escriptors estrella de l’editorial Candaya i un dels més influents de Llatinoamèrica actualment per la qualitat de la seva narrativa i per la seva capacitat per a innovar.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: