El Penedès s’uneix així al Vallès i al Baix Llobregat, les úniques zones de tota la península ibèrica on s’han trobat làmines d’obsidiana, un vidre natural i brillant, de color negre, gris o verd fosc, i d’origen volcànic.
Totes les notícies
Totes les notícies
El Penedès s’uneix així al Vallès i al Baix Llobregat, les úniques zones de tota la península ibèrica on s’han trobat làmines d’obsidiana, un vidre natural i brillant, de color negre, gris o verd fosc, i d’origen volcànic.
A través d’un comunicat, el celler de Sant Pau d’Ordal anuncia que després de més de 20 anys esperant el reconeixement d’una subzona dins la DO Cava que reconegués la qualitat i diferències del terrer del Penedès, han decidit deixar d’elaborar escumosos amb DO Cava per fer-ho sota el paraigües de la DO Penedès.
Les obres es van iniciar al novembre i s’allargaran un mes més amb la voluntat de garantir la seguretat dels visitants i millorar l’estat de la construcció.
Pep Ribes ha volgut acomiadar el programa Va de castells amb una tertúlia que ha comptat amb els caps de colla de les 5 gamma extra: Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Joves i Vella de Valls i la colla Jove Xiquets de Tarragona.
Seleccionats per el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per participar al programa Fórmula Jove, els 30 joves pertanyen a 16 municipis de la comarca, tenen de 18 a 24 anys i estan sense feina.
A les 9 d’aquesta nit continua la temporada d’espectacles al Teatre Cal Bolet a càrrec de Los Moñekos que representaran La Virgen del Moñeko, un espectacle de dansa-teatre.
A la seva columna setmanal del diari Financial Times, la crítica i Master of Wine britànica, Jancis Robinson, inclou el Vilarnau Brut com un dels 22 escumosos seleccionats per gaudir durant aquestes festes nadalenques.
A la llibreria l’Odissea de Vilafranca, David Roas ha comptat amb l’escriptor vilafranquí David Monteagudo com a presentador.
La 3a Beca Covides permetrà a Elisabet Palahí estudiar un quadrimestre a la Facultat d’Enologia de la Universitat de Bordeus, a França, i així obtenir la doble titulació del Màster d’enologia.
Segons indica un rètol penjat de la porta d’entrada està tancat temporalment per reformes, però el cert és que de fons hi ha un problema econòmic agreujat per la crisi.