Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes a l’Escola Pony Club Granja de La Serreta

L’Escola Pony Club Granja, situada al barri de La Serreta d’Olèrdola, està acabant d’enllestir un servei de rehabilitació eqüestre i per donar a conèixer aquesta disciplina organitzen una jornada de portes obertes.

Serà el dissabte 21 de desembre, a les instal•lacions d’aquesta hípica. Es tracta d’una activitat completament gratuïta que pretén difondre els beneficis que pot reportar aquest mètode. El servei compta amb un equip interdisciplinar que reuneix fisioterapeutes, psicòloga i tècniques esportives d’equitació.

Les persones que desitgin participar a les jornades s’han d’inscriure prèviament trucant a l’Ajuntament d’Olèrdola. Les places per a aquesta jornada són limitades a 30 persones i es pot ampliar informació a <a href="http://www.lescola.com">www.lescola.com</a>.

L’Escola Pony Club Granja vol realitzar jornades de portes obertes per a donar a conèixer aquest servei de rehabilitació eqüestre, cada trimestre.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: