Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per a dissenyar el logotip de Vilafranca del Penedès, Capital de la Cultura Catalana 2015

El termini s’obre demà i s’allargarà fins al 17 de gener. El concurs per a dissenyar el logotip que ha de comunicar la capitalitat de la cultura catalana de Vilafranca l’any 2015 és obert a tothom i el premi seran 1.200 euros per a la imatge guanyadora.

El jurat, presidit pel regidor de Cultura de l’Ajuntament, emetrà el seu veredicte el dia 21 de gener. A principis de febrer, l’Ajuntament organitzarà una presentació pública del logotip guanyador.

La presentació de les bases del concurs ha servit per posar al dia els preparatius de la campanya sobre la capitalitat cultural de Vilafranca l’any 2015. Tot i que, de moment, no es poden fer públiques les propostes d’esdeveniments culturals nous que han anat treballant diverses comissions d’experts, el tècnic de cultura Miquel Cartró ha avançat que aquestes poden tenir continuïtat més enllà del 2015.

La campanya també demana la implicació de les entitats que tenen a veure amb la cultura per a presentar propostes noves o “donar un plus de qualitat” a les que ja funcionen. En qualsevol cas, la capitalitat cultural de Vilafranca es basarà en alguns trets distintius bàsics com els castells i el folklore.

Vilafranca agafarà l’any 2015 el testimoni de Barcelona, que serà capital de la cultura catalana aquest 2014 coincidint amb el Tricentenari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: