Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comença als Monjos la votació per donar el nom a una plaça

Des d’avui i fins el 21 de maig es fa al municipi el procés participatiu per escollir el nom oficial a la plaça freda que hi entre la rectoria, el camí de les Fàbriques i la plaça de l’Església.

Santa Margarida i els Monjos està de campanya electoral. Des d’avui i fins  el 21 de maig,  a proposta d’ERC i convocats unànimement pel Consistori, s’està fent al municipi el procés participatiu per escollir el nom oficial a la  plaça freda que hi entre la rectoria, el camí de les Fàbriques, la plaça de l’Església i l’avinguda de Catalunya. El procés servirà per legalitzar o no amb el vot el que l’Assemblea Nacional Catalana del municipi va batejar l’any 2013, com Plaça de la Independència, quan la Via Catalana va passar per davant i en aquell indret es celebraren la majoria d’actes de la Diada.

A més del nom amb que l’ANC va batejar l’espai, al qual dona suport ERC,  els veïns i veïnes podran escollir entre les denominacions plaça de Diables Spantus proposat pels mateixos diables, plaça de Neus Català que proposa Poble Actiu-CUP i el mateix nom de la plaça del costat, plaça de l’Església, que proposen el partit socialista i CDC.

Poden votar totes les persones majors de 16 anys, que estiguin empadronades al municipi, presentant el DNI.

Els llocs de recollida de votacions són als Monjos, a les oficines de la Casa de la Vila d’avui fins aquest divendres, de 9 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda. A Cal Rubió al Local municipal, el dia 17 de maig, de 5 a 8 de la tarda. A la Ràpita es podrà votar a la  Biblioteca els dies 18, 19, i 20 de maig, de 5 a 8 de la tarda. I a la Biblioteca dels Monjos, el dia 21 de maig, de 10 a 2/4 de 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: