Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Subirats considera insuficients els pressupostos del 2006

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Subirats, Dolors Morera, ha votat en contra del pressupost municipal d' aquest any per considerar que "són insuficients i que no s'adapten a la realitat social i material de Subirats". Segons ha concretat Morera "aquest pressupost no reflecteix les necessitats bàsiques d'un municipi amb 14 nuclis". La [...]

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Subirats, Dolors Morera, ha votat en contra del pressupost municipal d’ aquest any per considerar que "són insuficients i que no s’adapten a la realitat social i material de Subirats".

Segons ha concretat Morera "aquest pressupost no reflecteix les necessitats bàsiques d’un municipi amb 14 nuclis". La portaveu del PP ha recordat a l’Equip de Govern que "el 90% de les propostes que van fer als seus electors no s’han complert."

Morera es pregunta "on han anat a parar els 100 milions de pessetes que ha donat FECSA per passar la línia d’alta tensió del polígon del Molí de Racó passant pel costat del Rebato, Casablanca i Torre-ramona. Potser a la Plaça de Sant Pau d’Ordal ?".

La portaveu popular recorda que "Subirats té 14 nuclis i no només s’ha de fer una política pels grans nuclis sinó també pels altres" i insta a l’equip de govern a no fer polítiques per aguantar les seves polítiques, sinó a fer polítiques de necessitat, com són el clavegueram de Casablanca o el soterrament de la línia d’alta tensió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: