Dimarts, 30 d'abril de 2024

Bronze de Pol Retamal en els 200m del Campionat d’Europa d’Atletisme Sots-23

Retamal ha aconseguit el bronze amb un temps de 20.76, en un final de cursa molt ajustat

L’atleta penedesenc s’ha penjat una nova medalla, en els campionats celebrats aquest cap de setmana a Tallinn. La capital d’Estònia acollia des de divendres aquest campionat.

Retamal ha aconseguit el bronze en un final de cursa molt igualat, creuant la meta en tercer lloc, amb un temps de 20.76. Només va ser superat per l’atleta, també espanyol, Jesús Gómez i el guanyador, el suis, William Reais.

També va tenir protagonisme la vilafranquina Xènia Benach, qui va quedar en cinquè lloc amb un temps de 13.56, quedant-se a les portes de la final del 100m tanques.

Le delegació espanyola ha tancat la seva participació als campionats de Tallinn amb un total de 15 medalles.