Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz Vilafranca torna aquest cap de setmana de l’1 al 4 de juliol a Vilafranca

Després de que no es pogués celebrar l’edició 2020 a causa de la pandèmia, el Vijazz Vilafranca torna amb el cartell de “sold out” en gairebé tots els concerts i activitats que s’hi desenvoluparan.

Si bé aquesta edició del Vijazz Vilafranca no serà com les anteriors a causa de les restriccions provocades per la Covid-19, els organitzadors de l’esdeveniment, l’Acadèmia Tastavins Penedès, s’han adaptat a la situació amb l’objectiu de fer gaudir un cop més als assistents amb el millor jazz i vins i caves del Penedès.
Una de les grans novetats d’aquesta edició, i per tal de complir amb la normativa sanitària, els espais on tindran lloc els concerts del Vijazz Vilafranca estaran perimetrats i només s’hi podrà accedir amb entrada. D’aquesta manera es permet garantir el control d’accés i tenir la traçabilitat d’aquells qui assistiran. L’entrada dona dret a una cadira –que estaran separades a 1,5 metres entre elles–, i una tauleta petita que permetrà acompanyar els concerts amb una copa de vi Penedès o cava. A més a més, per poder encabir més gent, els concerts de divendres i dissabte tindran doble sessió. El Vijazz Vilafranca 2021 s’iniciarà el dijous 1 de juliol a les 22h amb el concert inaugural de la mítica La Locomotora Negra que enguany s’acomiada dels escenaris.

El divendres 2 de juliol serà el torn del trio Benavent-Di Geraldo-Pardo, tres mites del jazz nacional que oferiran una comunió de jazz, flamenc i sonoritats mediterrànies. Juan Perro serà el cap de cartell del dissabte 3 de juliol. El mític Santiago Auserón de Radio Futura, mostrarà amb la seva gran banda el seu so afroamericà. Diumenge 4 de juliol serà el moment del millor jazz internacional amb Cécile McLorin & Sullivan Fortner. La cantant Cécile McLorin tot i la seva joventut, ja ha guanyat 3 grammys en els darrers 8 anys, i ha estat nominada en 4 ocasions més. Pel que fa al cicle “Elles i el Jazz”, s’iniciarà divendres amb l’actuació de Gemma Abrié & Manel Camp, i els seguiran Elisabet Raspall Quartet dissabte i Irene Reig & The Bop Collective diumenge. En una edició sense fira de vins per la restriccions de la pandèmia, la platea del teatre del Casal – Societat La Principal de Vilafranca del Penedès serà l’escenari que acollirà els tastos i maridatges d’aquesta edició. La tria d’aquest espai també respon a garantir la seguretat dels assistents.
Des del divendres a la tarda fins diumenge al vespre, s’hi podran tastar vins Penedès i caves d’alta qualitat, tots ells maridats amb productes gastronòmics d’Ametller Origen, que també protagonitzaran un dels tastos amb els seus vins i caves Família Ametller.
Tot i que les entrades gairebé estan exhaurides, encara poden adquirir-se a través de la web www.vijazzpenedes.com.
2021-07-01-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: