Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Escola d’ Adults de Vilafranca imparteix, com a novetat, l’ Acreditació Europea d’ Ús d’ Ordinado

El curs va començar el setembre passat, però aquest gener l’ Escola d’ Adults vilafranquina ha començat a impartir aquest nou certificat europeu, conegut com l’ "European computer Driving License".

Es tracta d’ una iniciativa del Consell de Societats Informàtiques Professionals Europees, recomanada per la Comissió Europea, que a Catalunya imparteixen les escoles d’ adults des del curs passat.

L’ Acreditació Europea d’ ús d’ Ordinadors és una certificació que atorga el reconeixement de posseir una formació bàsica i completa en informàtica a nivell d’ usuari com ha explicat Domingo López de l’ Escola d’ Adults de Vilafranca.

L’ Acreditació s’ obté després de superar un test teòric sobre conceptes bàsics d’ informàtica i una prova pràctica sobre la utilització de l’ ordinador personal i d’ aplicacions informàtiques estàndards.

Domingo López explica els coneixements i habilitats requerits als candidats a l’ obtenció del certificat.

L’ Acreditació Europea d’ús d’ Ordinador consta de dues parts: la inicial, que s’ obté després d’aprovar 4 mòduls i la Completa, quan s’ han superat els 7 mòduls.

L’ Acreditació va destinada a qualsevol persona, amb independència del seu nivell acadèmic i de la seva professió, que desitgi acreditar els seus coneixements i habilitats sobre les tecnologies de la informació.

Després de 25 anys, l’ Escola d’ Adults de Vilafranca ha iniciat el curs 2005/2006 a l’ Institut Eugeni d’ Ors. El nou telèfon és el 93 890 53 77.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: