Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Frente de Lucha Feminista vol presentar-se a les municipals de Vilafranca

El Frente de Lucha Feminista vol presentar-se a les municipals de Vilafranca amb el convenciment que el feminisme ha de fer el pas a les institucions.

L’associació Frente de Lucha Feminista va celebrar dimarts un acte públic de presentació a l’Escorxador de Vilafranca. L’objectiu de l’entitat és fer una candidatura per presentar-se a les eleccions municipals de Vilafranca amb el convenciment que el feminisme ha de fer el pas a les institucions per a un canvi real que doni resposta a les necessitats de les dones, les persones grans i els menors.
L’acte va comptar amb la presència i el suport de l’advocada, escriptora i activista Lidia Falcón O’Neill, referent del feminisme a l’estat.

Falcón O’Neill creu que els partits polítics no tenen en compte les necessitats reals d’un vuitanta per cent de la població i és en aquest sentit que considera indispensable que el feminisme continuï al carrer però també que entri de ple a les administracions.

A Vilafranca, la integrant del Frente de Lucha Feminista Cristina Serrano serà referent en la construcció d’una candidatura municipal.

Les persones interessades a conèixer més a fons aquest projecte poden adreçar-se al correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: