Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca en Comú estén la mà al PSC per formar un govern d’esquerres

Vilafranca en Comú estén la mà al PSC per formar un govern d’esquerres

Vilafranca en Comú ha dut a terme una roda de premsa per valorar el resultats de les eleccions municipals.

En primer lloc, han donat les gràcies a les 860 persones que els van votar. Van lamentar l’abstenció però van mostrar la seva satisfacció per aconseguir mantenir la regidora a l’Ajuntament de Vilafranca i, a més, també es van felicitar per poder «barrar el pas» a l’extrema dreta, que no ha entrat al consistori. Pel que fa al futur, han demanat al PSC un pacte d’esquerres.

Per a la regidora de VeC, Montse Romagosa, és urgent un pacte d’esquerres a Vilafranca perquè hi ha reptes que no poden esperar més com ara la transició energètica, l’increment del parc públic d’habitatge i fer una vila més sostenible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: