Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Vilafranca perd amb el Terrassa (1-2)

Els vilafranquins encaixen la segona derrota consecutiva

El Vilafranca va perdre per davant del Terrassa (1-2), rival directe a la part alta de la lliga. Segona derrota consecutiva dels locals, l’anterior va ser al camp del Cerdanyola. Als minuts inicials va marcar el Terrassa, els locals van perdre una pilota en zona de mitjos, Raül Torres avança uns metres i xuta fort, la pilota supera l’estirada d’Alfonso Garcia, s’estavella al pal dret i el rebot el finalitza Fran Piera (3′). Al quart d’hora de la segona part van ampliar diferències els egarencs. Els de casa van tornar a perdre una pilota, la recupera Fran Piera que fa una gran jugada personal per banda dreta i la seva assistència la materialitza perfectament Raül Torres (61′). Però encara quedaven molts minuts, i el Vilafranca va escurçar l’electrònic, de penal transformat per Ramon Gutiérrez (65). Però el marcador ja no es va tornar a moure. Diumenge el Vilafranca intentarà tornar a la dinàmica positiva al camp de la Bòbila de Gavà.