Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana té lloc a l’Auditori de Vilafranca la 32a edició de la Cantània

És, alhora, el Memorial Josep Anton Casas de Música a l’Escola.

Un any més, el mes de maig és a Vilafranca el mes de la Cantània, un esdeveniment musical i pedagògic que aplega totes les escoles de la Vila i algunes de la comarca en el seu final d’etapa de primària.
Com va explicar la regidora d’Educació, Xell Montserrat, aquesta proposta permet treballar diverses habilitats dels alumnes.
Aquest concert és la culminació d’una feina feta amb molta intensitat per molta gent, especialment, els nens i nenes, el professorat, els claustres de les escoles i les famílies que durant tot el curs han estat treballant per poder dur a terme aquest concert, un gran espectacle musical i coreogràfic, tant per als mateixos alumnes com per a les famílies i amics, ja que és una de les activitats musicals més estimulants per donar entrada a l’estiu.
En aquest projecte hi participen també el Servei de Cultura de l’Ajuntament, l’Auditori de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
La tècnica de Cultura, Sílvia Amigó, destaca que a l’escenari hi ha també actors i músics professionals i per els alumnes això els fa molta il·lusió.
Entre aquest dimarts i dijous, més de 600 alumnes canten sobre l’escenari de l’Auditori interpretant la cantata que porta per títol ‘Les portes del món’ amb la composició musical de Raquel Garcia-Tomàs i els textos de Bernat Castany Pardo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: