Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 800 persones ja s’han inscrit per la cinquena Clàssica Penedès del proper 2 de juny

Aquesta marxa cicloturística no competitiva, organitzada per LetsVelo i Cicles Sans, tindrà lloc el proper 2 de juny amb sortida i arribada a la Zona Esportiva de Vilafranca.

La Clàssica Penedès ha viscut un creixement meteòric en les 4 edicions celebrades fins ara. Després de l’edició de rècord de l’any passat, arribant al miler d’inscrits, enguany ja són més de 800 les persones apuntades per la cinquena edició d’aquesta marxa ciclista. Inscripcions obertes fins el proper dilluns.

Aquesta marxa cicloturística no competitiva està prevista pel diumenge, 2 de juny. Una data en què tornarà una de les proves més multitudinàries a casa nostra. Enguany amb l’eslògan «Més lluny que mai», tenint en compte que el recorregut llarg s’amplia en 17km i comptarà amb més de 2000m de desnivell.

Amb sortida i arribada davant del Pavelló Firal de Vilafranca, tant el recorregut llarg, de 139km, com el curt, de 89, portaran els ciclistes per Sant Jaume dels Domenys, Les Ventoses, Aiguaviva, Vila-rodona, Aiguamúrcia i la novetat de les Santes Creus, abans de posar direcció a Pontons. Des de Pontons, la curta ja agafarà la carretera cap a Torrelles, Sant Martí i la meta de Vilafranca.

La cursa llarga, abans d’agafar camí a Vilafranca, un cop arribi a Pontons, seguirà fins La Llacuna, passant per Sant Joan de Mediona, Sant Quintí, Sant Pere de Riudebitlles, la Creu de terme de Lavit, el Pla, L’Avellà i Sant Martí.

Amb aquesta proposta, la organització no descarta poder tornar a aconseguir unes xifres de participació de rècord.

Un cop finalitzada la prova, els participants podran descansar i recuperar-se al Pavelló Firal. I a la mateixa zona esportiva, l’alberg municipal tornarà a oferir importants descomptes per aquells i aquelles participants que desitgin passar el cap de setmana a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: