Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP defensa un futur agroecològic, que passi per la defensa de la sobirania alimentària

Aquest dilluns, la CUP ha ofert una roda de premsa a Vilafranca per explicar les seves propostes de defensa sostenible del territori de cara a les properes eleccions del 12M.

Per l’esquerra independentista, el futur agroecològic de Catalunya passa per canviar radicalment el model actual, garantint, així, una sobirania alimentària digna. Aquests canvis implicarien protegir, en especial, el sòl agrari, tant de l’especulació com d’altres usos, així com vetar els macroprojectes que es vulguin instal·lar en territori agrícola.

Sobre el col·lectiu de la pagesia, en concret, la CUP també creu que cal crear una categoria de petita i mitjana pagesia; adaptar la normativa i la burocràcia segons les dimensions de les explotacions agràries; i activar una distribuïdora pública que compri productes a preus justos i que faciliti la logística al comerç local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: