Dissabte, 27 de juliol de 2024

Masquefa, Sant Ramon, Sant Cugat, Voltregà i Riudebitlles, i campions de la 42a Enxaneta

Durant tres dies, la Poliesportiva va tornar a gaudir dels millors equips d’hoquei base.

Vilafranca ha viscut una nova edició del gran torneig d’hoquei base de cada final de temporada. Ja s’ha tancat la 42a Enxaneta, omplint la Poliesportiva d’hoquei durant 3 dies. Tot i ser un torneig de llarga tradició, enguany es presentava amb novetats que han vingut per quedar-s’hi.

El concurs de faltes directes, el xutòmetre o l’aplicació mòbil del torneig eren les grans novetats d’aquest 2024, i sembla que no seran flor d’un dia.

En l’àmbit competiu el Masquefa es va imposar en categoria prebenjamí bronze; el Sant Ramon A en prebenjamí; el Sant Cugat en benjamí, el Voltregà en aleví; i el Riudebitlles en infantil.

Pel Sant Ramon és sempre una gran satisfacció donar forma a una nova edició de l’Enxaneta.

Un any més, els millors equips d’hoquei base han competit sobre la pista vilafranquina.

Una actuació del Cunit, que va tenir lloc durant l’acte de presentació del torneig de dissabte al vespre, i que, com sempre, va comptar amb l’actuació dels Falcons de Vilafranca.

Un any més, l’Enxaneta es tancava amb l’entrega de trofeus als primers classificats i el reconeixement a tots els participants.