Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Meritxell Serret destaca a Vilafranca la importància de les eleccions europees

La republicana posa en valor la defensa que fan els republicans per tal que el català sigui reconegut i respectat arreu d’Europa

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha estat aquesta setmana a Vilafranca per conversar amb la candidata penedesenca d’ERC a les eleccions, Glòria Rosell, sobre la importància dels comicis d’aquest diumenge. Per Serret és impresdincible mobilitzar-se en unes eleccions on es regulen molts aspectes que afecten de forma directa a la ciutadania.

Meritxell Serret destaca també la importància de les aliances amb altres partits de nacions sense estat, tant dins de l’Estat Espanyol com arreu d’Europa. Serret ha reivindicat la importància dels valors republicans i d’esquerres per combatre l’avanç de la dreta i la ultradreta i també la defensa que fan els republicans per tal que el català sigui reconegut i respectat arreu d’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: